zelenskyi-proviv-naradu-z-viiskovymy-naibilsha-uvaha-zaraz-donechchyni

Зеленський провів нараду з військовими: найбільша увага зараз – Донеччині

 • 45994 переглядiв

Президент Зеленський провів зустріч з військовим керівництвом України, приділивши особливу увагу ситуації в Донецькій області, кадровим змінам, включаючи призначення нових командирів, і забезпеченню належного постачання військ.

У понеділок, 24 червня, президент України Володимир Зеленський провів нараді з військовим керівництвом. Про це глава держави заявив у своєму вечірньому відеозверненні, передає УНН.

Деталі 

За словами Зеленського, найбільше уваги сьогодні приділяється Донецькому напрямку.

Перше – нарада з військовими. Зранку. Були Головком, начальник Генерального штабу, міністр оборони. Обговорили ситуацію на ключових напрямках. Найбільша увага зараз – Донеччині. І постачанню нашим силам усього, що необхідно

- розповів глава держави. 

Окрім того, на порядку денному були і кадрові питання. Зеленський заявив про заміну командувача Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Юрія Содоля. Його місце посяде бригадний генерал Андрій Гнатов.

Також сьогодні була доповідь і щодо Покровська – наслідків ударів російських ракет.

Десятки людей постраждали, і серед них – три дитини. Чотири людини загинули. Мої співчуття рідним та близьким. Обов’язково відповімо Росії на цей удар – відповімо абсолютно справедливо

- заявив Зеленський.

Доповнення

В понеділок, 24 червня, президент України Володимир Зеленський представив співробітникам Управління державної охорони нового очільника відомства – полковника Олексія Морозова.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський присвоїв звання генерал-майора бригадному генералу Хмарі Євгенію та звання генерала полковника Килимнику Денису.

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський замінив командувача Об’єднаних сил ЗСУ Содоля

     • 45004 переглядiв