zelenskyi-pro-kursku-operatsiiu-dovodymo-svitu-shcho-rosiia-mozhe-prohraty-viinu

Зеленський про Курську операцію: доводимо світу, що росія може програти війну

 • 31321 переглядiв

Президент України заявив, що кожен день Курської операції демонструє світу можливість поразки росії. Зеленський наголосив на важливості рішучості України та світової спільноти у протистоянні агресору.

Кожним днем Курської операції доводимо світу, що росія може програти цю війну. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час відеозвернення, передає УНН.

"... операція в Курській області. Ми зберігаємо визначені рубежі та кожним днем Курської операції доводимо світу, що росія може програти цю війну, і єдине, що для цього потрібно, – це достатня наша рішучість, рішучість усіх у світі, від кого залежить стан справ у світі. Не москві визначати майбутнє наших людей. І саме так має бути завжди", - наголосив Зеленський.

Зеленський про Покровський напрямок: додаємо наших сил, і ключове завдання – вибивати якнайбільше сил окупанта05.09.24, 20:59

Нагадаємо

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що за останні 6 днів ворог не просунувся на Покровському напрямку. Українська стратегія працює, позбавляючи РФ можливості маневрувати та ослаблюючи її в інших областях.

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі