zelenskiy-zvinuvativ-kiyivsku-vladu-v-poganiy-roboti-v-umovakh-vidklyuchen-elektroenergiyi

Зеленський звинуватив київську владу в поганій роботі в умовах відключень електроенергії

 • 1333735 переглядiв

КИЇВ. 26 листопада. УНН. У своєму традиційному вечірньому зверненні до українців Президент України Володимир Зеленський звинуватив владу Києва у поганій підготовці міської інфраструктури в умовах масових відключень електроенергії, пише УНН.

Цитата

"По всій країні розгорнуті "Пункти Незламності". Але знаю, що, на жаль, не в усіх містах місцева влада попрацювала якісно. Зокрема, багато скарг у Києві. Фактично нормально забезпечені лише пункти, які розгорнуті на базі ДСНС та на столичному вокзалі, а над іншими ще, мʼяко кажучи, потрібно працювати. Прошу, зверніть увагу. Кияни потребують більшого захисту", — звернувся до київської влади Президент.

Деталі

Станом на вечір 25 листопада у Києві 600 тисяч абонентів відключені. Багато киян були без світла понад 20 або навіть 30 годин.

"Очікую від мерії якісної роботи. Профанацію з київськими Пунктами Незламності ніхто й нікому не пробачить. Прошу серйозніше. Як і брехню у звітах різного рівня", — зауважив Президент.

Нагадаємо

Зеленський повідомив про енергетичну ситуацію в країні. Станом на вечір п'ятниця без світла залишається понад 6 млн споживачів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Без світла залишається понад 6 млн споживачів, — Зеленський

     • 2587710 переглядiв

    Окупанти обстріляли 2 громади Сумській в області

     • 1665835 переглядiв

    Херсон під вогнем окупантів: за сьогодні – 15 загиблих і 35 поранених

     • 2223371 переглядiв