ukenru
zelenskiy-viklyuchiv-zi-skladu-rnbo-pristayka-i-smoliya

Зеленський виключив зі складу РНБО Пристайка і Смолія

 • 11374 переглядiв

КИЇВ. 17 серпня. УНН. Президент Володимир Зеленський змінив персональний склад Ради національної безпеки і оборони України. Тепер в РНБО входять Олег Уруський, Кирило Шевченко та Ольга Стефанішина, передає УНН із посиланням на повідомленні пресслужби Глави держави.

"Президент Володимир Зеленський вніс зміни до персонального складу Ради національної безпеки і оборони України. Відповідний указ № 324/2020 Глава держави підписав 17 серпня", - інформують у Президента.

Так, згідно з документом, до складу РНБО ввійшли "голова Служби зовнішньої розвідки Валерій Кондратюк, новий очільник Нацбанку Кирило Шевченко, віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина, віце-прем’єр-міністр України – міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський", інформують в пресслужбі.

"Цим же указом зі складу РНБО виведені ексголова Служби зовнішньої розвідки Валерій Євдокимов, колишній віце-прем’єр-міністр Вадим Пристайко та колишній голова НБУ Яків Смолій", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше сьогодні Зеленський провів закриту нараду з керівниками розвідувальних органів України, очільниками силових структур, а також головами низки обласних державних адміністрацій у зв'язку з різким загостренням ситуації у Республіці Білорусь.

Українські Національні Новини

Політика