zelenskiy-pribuv-do-gretsiyi-ta-rozpoviv-pro-samit-ukrayina-balkani

Зеленський прибув до Греції та розповів про саміт Україна - Балкани

 • 1098009 переглядiв

КИЇВ. 21 серпня. УНН. Президент України Володимир Зелнський прибув до Греції. На саміті Україна – Балкани запланована спільна зустріч із балканськими лідерами, координація європейської та євроатлантичної інтеграції, оборонна співпраця, безпека, передає УНН.

Цитата

«Продовжуємо візитом у Грецію. Вже прибули. Зустріч із Президенткою Катеріною Сакелларопулу, ґрунтовні переговори з Прем’єр-міністром Кіріакосом Міцотакісом і грецькою делегацією. Порядок денний – усе те, що можемо зробити разом для захисту життя людей і свободи в нашому спільному європейському домі», - розповів Зеленський.

Додамо

За його словами, на саміті Україна – Балкани запланована спільна зустріч із балканськими лідерами, координація європейської та євроатлантичної інтеграції, оборонна співпраця, безпека.

«Також окремі переговори щодо двосторонніх питань. Зустріч із Президенткою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн», - сказав Зеленський.

Раніше

Politico повідомляло, що президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн та президент Європейської ради Шарль Мішель сьогодні в Афінах обговорять розширення Європейського Союзу.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В "роскосмосі" розповіли, чому в них розбилась станція "Луна-25"

     • 4105956 переглядiв

    Сирський нагородив бійців штурмової бригади “Лють”

     • 1237969 переглядiв

    Україні потрібно близько 130 винищувачів F-16 - Ігнат

     • 677209 переглядiв

    У Бердянську нова "бавовна": що відомо

     • 2282724 переглядiв