ukenru
zelenskiy-ne-mozhe-kazati-pro-peremogu-u-bitvi-za-kiyiv

Зеленський не готовий казати про перемогу у битві за Київ

 • 219688 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Україна втримала Київ, але про перемогу у битві за нього можна буде говорити лише після перемоги у війні. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у програмі "60 Minutes" на каналі CBS News, пише УНН.

Цитата

"Я думаю, що це не остаточна перемога. Я не впевнений, що вона – остання. Я впевнений, не можна казати що ми виграли битву за Київ. Яка ціна потім щось програти? Я так не можу оцінити це. Я зможу це сказати тільки після того, коли ми переможемо у цій війні, коли ми звільнимо наші території", - сказав Зеленський, відповідаючи на питання про те, чи виграла Україна битву за Київ.

"Буча – це частина великого Києва, це Київська область. Буча, Ірпінь, Гостомель – якщо там були повністю знищені люди, чи виграли ми цю битву? Я не впевнений. Ми утримали, і не віддали своє – це я можу підтвердити. А чи ми перемогли – я не готовий поки що сказати", - додав він.

Нагадаємо

Тимчасовий насипний міст в Романівці, який з’єднує Ірпінь, Бучу, Гостомель, Ворзель з Києвом, відкрили сьогодні, 11 квітня, після п'яти діб роботи.

Українські Національні Новини

Політика