zelenskiy-dosi-pamyatayu-radist-portovikh-pratsivnikiv-v-odesi-koli-voni-pobachili-scho-port-vidnoviv-robotu

Зеленський: досі пам’ятаю радість портових працівників в Одесі, коли вони побачили, що порт відновив роботу

 • 139184 переглядiв

КИЇВ. 27 серпня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні розповів, що пам’ятає радість портових працівників в Одесі, коли вони не просто дізналися, а реально побачили, що порт відновив роботу. Він зазначив, що це справді важливий результат для України, для Чорноморського регіону й для усього світу, пише УНН.

Цитата

"Експорт не лише підтримує міжнародну суб’єктність України, а й дає робочі місця для наших громадян – це сотні тисяч робочих місць, дає доходи для українських компаній, до нашого бюджету і, що дуже важливо, дає кошти для посівної в наступному році", - сказав він.

Зеленський розповів, що досі пам’ятає радість портових працівників в Одесі, коли вони не просто дізналися, а реально побачили, що порт відновив роботу.

"Це справді важливий результат для України, для Чорноморського регіону й для усього світу. І я вдячний усім, хто долучився до цієї роботи, цієї ініціативи. Наголошую, що це повна відповідальність партнерів – не допускати будь-яких російських провокацій і зриву експорту", - наголосив президент.

Нагадаємо 

Майже місяць працює експортна зернова ініціатива, і за цей час із трьох наших морських портів – Чорноморська, Одеси і Южного – експортували перший із 24 лютого мільйон тонн агропродукції.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Клуб "Полтава" представив трьох нових футболістів

     • 160336 переглядiв

    Зеленський про ЗАЕС: ситуація залишається дуже ризикованою

     • 113770 переглядiв