zaliznichniki-avstriyi-provedut-strayk-u-ponedilok

Залізничники Австрії проведуть страйк у понеділок

 • 958905 переглядiв

КИЇВ. 27 листопада. УНН. Залізничники в Австрії збираються провести одноденний страйк у понеділок після невдалого раунду переговорів про зарплати. Про це УНН інформує посилаючись на АР.

Деталі

Австрійське агентство друку повідомило в неділю, що обидві сторони заявили про провал п'ятого раунду переговорів про оплату праці приблизно 50 000 співробітників 65 залізничних операторів, включаючи основного національного оператора OeBB.

Це означає, що у понеділок не буде регіональних, міжміських та нічних поїздів, а курсуватимуть лише автобуси та інший громадський транспорт, який перебуває у віданні муніципальної влади.

Профспілка Vida закликала до додаткових 400 євро на місяць для залізничників, що, за її словами, еквівалентно збільшенню в середньому на 12%.

Роботодавці заявили, що це становитиме 13,3% підвищення, і це занадто багато. OeBB заявила, що роботодавці пропонують підвищення на 8,44%.

Додамо

Як і в багатьох інших країнах, в Австрії цього року спостерігалося сплеск інфляції після російського вторгнення в Україну. Річний рівень інфляції у країні у жовтні становив 11%.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Залізничники Австрії проведуть страйк у понеділок

     • 958905 переглядiв

    Як не отруїтися чадним газом: поради українцям від МОЗ

     • 1741802 переглядiв

    Уряд Німеччини прагне спростити правила натуралізації

     • 1088515 переглядiв

    До Києва приїхав американський астронавт Скотт Келлі

     • 1230570 переглядiв

    Італія оголосила надзвичайний стан після смертельного зсуву

     • 1095071 переглядiв