zaklikav-vbivati-ukrayinskikh-ditey-suditimut-eksdirektora-russia-today

Закликав вбивати українських дітей : судитимуть ексдиректора russia today

 • 842065 переглядiв

КИЇВ. 18 серпня. УНН. До суду скеровано обвинувачувальний акт за заклики до вбивства українських дітей на ексдиректора russia today антона кузнєцова-красовського, повідомляє Офіс Генерального прокурора, передає УНН.

Цитата

В ефірі своєї авторської програми антон кузнєцов-красовський закликав топити і спалювати українських дітей. Ці висловлювання були показані на russia today, YouTube-каналі пропагандиста та його Телеграм-каналі, які мають декілька сотень тисяч підписників.

Зазначається, що висловлювання обвинуваченого налаштовують російську аудиторію проти українців та закликають фізично знищити український народ.

Також експертиза встановила, що висловлювання ексдиректора є публічними закликами до геноциду українців.

Доповнення

Раніше, 18 липня Служба безпеки задокументувала нові злочини ексдиректора russia today антона кузнєцова-красовського, який закликав до геноциду українців. У своєму нещодавньому ефірі він публічно закликав топити і спалювати українських дітей.

Нагадаємо

У лютому 2023 року кузнєцова-красовського було засуджено до 5 років ув'язнення з конфіскацією майна за виправдовування злочинів рашистів та закликів до геноциду українського народу.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    "Динамо" обіграло грецький "Аріс" у серії пенальті

     • 1132257 переглядiв