ukenru
zakhoplyuvali-azovstal-ogolosili-pidozru-ministru-mvs-dnr-ta-shistom-boyovikam

Штурмували "Азовсталь": оголосили підозру "міністру мвс днр" і шістьом бойовикам

 • 191415 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру "міністру мвс днр" та шістьом учасникам оперативно-бойового тактичного формування "каскад", які брали участь у захопленні "Азовсталі". Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ДБР.

Цитата

"Російські найманці у травні 2022 року під керівництвом так званого міністра брали безпосередню участь у захопленні "Азовсталі". Разом з окупантами вони знищували підприємство, вбивали у тому числі й мирних громадян, які переховувались там під захистом українських військових", – ідеться у повідмоленні.

Деталі

За даними ДБР, бойовики брали в полон українських захисників. Їм повідомлено про підозру у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України), а також у керівництві та участі у нападі на підприємство у складі непередбачених законами України воєнізованих формувань (ч. 2 та ч. 4 ст. 260 КК України).

У разі затримання зрадникам може загрожувати довічне ув’язнення.

Нагадаємо

Уродженцю Києва, якого СБУ викрила на передачі росіянам позицій корпусів добровольчого батальйону "Азова", засудили до 16 років позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП