zaharbnyky-na-okupovanii-luhanshchyni-pochaly-novu-khvyliu-konfiskatsii-tsyvilnykh-avto-tsentr-sprotyvu

Загарбники на окупованій Луганщині почали нову хвилю конфіскації цивільних авто - Центр спротиву

 • 16286 переглядiв

На потреби так званого сво окупанти знову почали конфісковувати у цивільних транспортні засоби на тимчасово окупованій Луганщині. Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише УНН.

Деталі

Йдеться вже про легкові автомобілі. Приводом для конфіскації може бути найдрібніше порушення правил дорожнього руху. Інколи навіть і цього не потрібно аби позбутися машини.

Ця практика не є новою на тимчасово окупованих територій. Проте до недавно у регіоні обходилося спеціальним транспортом типу екскаваторів, тракторів чи навіть катерів.

Відомо про випадок, коли одномоментно колаборанти відібрали близько 100 катерів у місцевого населення на тимчасово окупованих територіях Херсонської області.

Армія противника зазнає величезних логістичних незручностей. Через брак автомобілів, особовому складу доводиться переміщатися пішки. От і знайшли окупанти вихід – забирати у мирного населення автомобілі,

- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

Окупанти в Криму вже розподілили 1500 земельних ділянок, що належать місцевому корінному населенню, між учасниками загарбницької війни в Україні.

Популярні

ППО працює на Київщині через загрозу атаки БпЛА

 • 48587 переглядiв

У Києві оголошено повітряну тривогу

 • 69942 переглядiв

У Києві оголошено повітряну тривогу: працює ППО

 • 28315 переглядiв

Новини по темі

Економіка України зросла на 4,3% з початку року

 • 15088 переглядiв

Румунія передасть Україні систему ППО Patriot

 • 22237 переглядiв