za-faktom-strilyanini-na-blokpostu-u-kiyevi-vidkrili-kriminalne-provadzhennya

За фактом стрілянини на блокпосту у Києві відкрили кримінальне провадження

 • 563486 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. Правоохоронці почали розслідування перевищення повноважень представником ТРО, який напередодні у Києві відкрив вогонь по автівці, водій якого не зупинився на вимогу військових. Про це повідомляє пресслужба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону, пише УНН.

Деталі

За даними прокуратури, 12 жовтня на одному з встановлених блок-постів у Києві під час перевірки документів один з водіїв відмовився виконати вимоги зведеного наряду. Він намагався проїхати без перевірки.

Щоб зупинити автомобіль, член добровольчого формування територіальної громади відкрив вогонь з автоматичної зброї пошкодивши одне з коліс.

Цитата

«За фактом перевищення влади або службових повноважень, яке супроводжувалось застосуванням зброї працівником правоохоронного органу, за процесуального керівництва Київської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону слідчими поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 365 КК України», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

12 жовтня вранці у Києві на одному з блокпостів сталася стрілянина внаслідок того, що водій не зупинився на вимогу військових.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Опалювальний сезон в Києві: до тепла підключили 67 будівель

     • 440596 переглядiв