ukenru
z-pochatku-viyni-na-kharkivschini-zaginulo-327-lyudey-politsiya

З початку війни на Харківщині загинуло 327 людей – поліція

 • 81237 переглядiв

КИЇВ. 26 березня. УНН. З початку війни в Харкові та області загинули 327 громадян, серед яких 15 дітей. Про це УНН повідомляє з посиланням на інформацію оприлюднену поліцією Харківської області.

Правоохоронці повідомляють, що ворог продовжує використовувати проти мирних мешканців Харківщини тактику терору

Цитата

«Минулої доби Харків та населені пункти передмістя піддалися масованим обстрілам. Російські окупанти гатили з систем реактивного вогню, застосовували проти цивільного населення артилерію, танки та міномети. З початку війни в місті та області загинули 327 громадян, серед яких 15 дітей. Не зважаючи на болючі жертви, під шквалом ворожого вогню мешканці Слобожанщини щодня загартовують силу духу та прагнення до Перемоги», - йдеться у повідомленні ГУНП у Харківській області на Facebook.

У поліції наголосили, що правоохоронці окрім захисту населення від наслідків дій ворога та здійснення гуманітарної допомоги продовжують виконувати свої безпосередні обов’язки – боротьбу зі злочинністю.

Цитата

«Загалом з початку військового вторгнення рф на українську землю поліція Харківщини затримала 84 особи за підозрою у вчиненні вбивств, грабежів, мародерств, крадіжок, інших майнових злочинів. Слідчі фіксують злочинні дії російських військових проти мирного народу України. За усіма викритими фактами проводяться необхідні процесуальні заходи для притягнення до відповідальності і покарання окупантів, причетних до агресії проти нашої держави і вбивства мирних громадян», - йдеться у повідомленні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП