ukenru
z-kamyanikh-budivel-taboru-viktoriya-znyali-aresht

З кам'яних будівель табору "Вікторія" зняли арешт

 • 7345 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Суд частково скасував арешт майна одеського дитячого табору "Вікторія", а саме арешт кам'яних будівель, які вирішили тимчасово передати у користування військовим. Про це повідомили в прес-службі Київського райсуду Одеси, передає УНН.

Так, в судовому засіданні було встановлено, що військовослужбовці планують використовувати виключно кам’яні будівлі санаторію, "що виключає можливість впливу на інші об’єкти нерухомості".

"Розглянувши клопотання, суд задовольнив його. Таким чином, арешт знято в частині користування майном, а саме кам’яними будівлями", – йдеться в повідомленні.

У суді зазначили, що арешт знято лише з кам’яних будівель санаторію. Втім арешт, накладений на дерев’яні будинки та місця пожежі й загибелі дітей, залишився без змін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На згарищі у таборі "Вікторія" продовжують знаходити останки

Як повідомляв УНН, Одеський міськвиконком ухвалив рішення про передачу дитячого оздоровчо-спортивного табору "Вікторія" у тимчасове користування військовим для розміщення особового складу. До суду звернулися з відповідним клопотанням через необхідність тимчасового, на період воєнного стану, розміщення резервістів оперативного резерву першої черги у кам’яних будівлях табору.

Нагадаємо, пожежа в одеському дитячому таборі "Вікторія" сталася у вересні 2017 року. Внаслідок неї загинули троє дітей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП