ukenru
yuventus-zdobuv-peremogu-u-poyedinku-proti-zirok-mls

"Ювентус" здобув перемогу у поєдинку проти зірок МЛС

 • 10468 переглядiв

КИЇВ. 2 серпня. УНН. "Мерседес-Бенц" арена в Атланті прийняла виставковий поєдинок (на стадіон прийшли більше 72 тисяч уболівальників) зірок північноамериканської футбольної ліги МЛС та туринського "Ювентуса", передає кореспондент УНН.

Перші удари в площину воріт команди МЛС відбулися зусиллями Бернандескі – голкіпер Гьюзан обидва рази зафіксував м'яч у руках. Натомість більш гостру нагоду створил американський колектив, а саме цент бек Аарон Лонг. Американець ударом головою перевірив хрестовину воріт Щесни.

21-річний нападник Андреа Фавіллі змінив цифри на табло, переправивши головою м'яч у лівий нижній кут воріт супротивників. Ефектна атака від зірок МЛС закінчилася взяттям воріт на 26 хвилині. На постріл злету Кальво з труднощами відреагував Щесни, далі м'яч пройшов вд однієї стійки до іншої, де Джозеф Мартінес переправив його у ворота на лінії яких знаходилися ще й двоє польових гравців "старої синьйори" – 1:1.

Долю баталії вирішила післяматчева серія пенальті. Гравці італійського колективу жодного разу не помилися та виграли лотерею 5:3.

Відзначимо, що зірковий новачок "старої синьйори" Кріштіану Роналду не потрапив до заявки команди, адже тільки приступив до тренувань із новим клубом.

Нагадаємо, селекційну службу київського “Динамо” поповнив новий співробітник — людина з відомим ім’ям в історії футболу Олександр Заваров.

Українські Національні Новини

Спорт