yevrobachennya-rozshiryuyetsya-do-latinskoyi-ameriki

Євробачення розширюється до Латинської Америки

 • 166096 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Європейський мовник повідомив про плани розширити бренд пісенного конкурсу Євробачення на Латинську Америку. Про це інформує УНН.

Деталі

Продюсерами пісенного конкурсу Євробачення в Латинській Америці будуть Крістер Бьоркман, Андерс Ленхофф, Ола Мелціг, Пітер Сеттман і Грег Ліпстоун з Voxovation, продюсери Американського пісенного конкурсу та Канадського пісенного конкурсу Євробачення.

Пісенний конкурс Євробачення 2022 зібрав понад 75 мільйонів унікальних глядачів на YouTube у всьому вмісті ESC у 232 країнах світу, а країни Латинської Америки є одними з найефективніших ринків для країн, які не беруть участь. Серед цих країн Аргентина, Бразилія, Чилі та Мексика отримали найбільше переглядів контенту.

Найближчими місяцями продюсери почнуть шукати місто-господар для пісенного конкурсу Євробачення Латинська Америка серед найефективніших ринків Латинської Америки.

Додамо

Цього року вперше Євробачення провели в США, де за перемогу боролися 50 штатів, а наступного року премʼєра має відбутися в Канаді.

Європейський мовник раніше оголошував, що про Євробачення в Азії, але проєкт так і не вийшов у прокат.

Вже відомо, що співачка Ноа Кірел представлятиме Ізраїль на пісенному конкурсі Євробачення-23 наступного травня.

Нагадаємо

Переможцем міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення 2022”, який цьогоріч проходив в італійському Турині, став український гурт Kalush Orchestra з піснею “Stefania”.

Через війну в нашій країні, EBU заборонило проведення конкурсу наступного року в Україні.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Євробачення розширюється до Латинської Америки

     • 166096 переглядiв