yermak-u-davosi-zustrivsia-z-ministrom-zakordonnykh-sprav-saudivskoi-aravii

Єрмак у Давосі зустрівся з міністром закордонних справ Саудівської Аравії

 • 27075 переглядiв

Андрій Єрмак, керівник Офісу Президента України, зустрівся з міністром закордонних справ Саудівської Аравії Фейсалом бін Фарханом аль-Саудом на Всесвітньому економічному форумі в Давосі. Вони обговорили активізацію двосторонніх відносин та гуманітарні питання.

На полях Всесвітнього економічного форуму в Давосі керівник Офісу президента Андрій Єрмак провів зустріч із міністром закордонних справ Королівства Саудівська Аравія, принцом Фейсалом бін Фарханом аль-Саудом. Про це повідомляє Офіс Президента, передає УНН.

Деталі

У продовження діалогу президента України Володимира Зеленського та Спадкоємного принца, Прем’єр-міністра Саудівської Аравії Мухаммада бін Салмана аль-Сауда сторони обговорили подальші кроки з активізації двосторонніх відносин у різних сферах

ідеться в повідомленні.

Окрему увагу співрозмовники приділили гуманітарним питанням.

Андрій Єрмак зазначив, що принц Фейсал бін Фархан аль-Сауд став першим головою МЗС Саудівської Аравії, який відвідав Україну з офіційним візитом.

Хочу подякувати Королівству Саудівська Аравія за підтримку суверенітету й територіальної цілісності України та за небайдужість до долі наших людей. Ми високо цінуємо все те, що робить для нашого народу Саудівська Аравія та наш справжній друг Фейсал бін Фархан аль-Сауд

сказав керівник Офісу президента.

За результатами зустрічі сторони домовилися про продовження роботи делегацій обох країн завтра на полях Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Обговорили імплементацію Української формули миру: Зеленський поговорив із принцом Саудівської Аравії27.11.23, 17:32

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський зустрівся у Давосі із президентом Польщі Дудою

     • 27662 переглядiв