yermak-proviv-rozmovu-z-radnikom-premyer-ministra-velikoyi-britaniyi-govorili-spivpratsyu-v-oboronniy-sferi

Єрмак провів розмову з радником прем’єр-міністра Великої Британії: говорили про співпрацю в оборонній сфері

 • 1019169 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з радником прем’єр-міністра Великої Британії з питань національної безпеки Тімоті Барроу. Сторони зокрема обговорили співпрацю країн в оборонній сфері, пише УНН з посиланням на Офіс Президента України.

Деталі

Зазначається, що Андрій Єрмак поінформував співрозмовника про актуальну ситуацію на полі бою, дії сил оборони України та можливі плани російських окупантів.

Окремо він розповів про потреби українського війська в техніці, озброєнні та боєприпасах у контексті підготовки чергового засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн".

Керівник ОП також висловив подяку британському народові та уряду Сполученого Королівства за безпрецедентну підтримку України.

На виконання домовленостей, досягнутих під час зустрічей Президента Володимира Зеленського та Прем’єр-міністра Великої Британії Ріші Сунака, сторони обговорили низку питань подальшої тісної співпраці в оборонній сфері.

Нагадаємо

Уряд Великої Британії анонсував новий пакет протиповітряної допомоги Україні. Про це було оголошено на зустрічі міністрів оборони Об’єднаних експедиційних сил.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Харкові пролунали вибухи - ЗМІ

     • 28854227 переглядiв

    По Україні масштабна повітряна тривога

     • 1530291 переглядiв