yermak-obgovoriv-z-ministrom-pidpriyemstv-i-virobnitstva-italiyi-ekonomichnu-spivpratsyu

Єрмак обговорив з міністром підприємств і виробництва Італії економічну співпрацю

 • 823843 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. Глава Офісу Президента Андрій Єрмак обговорив з міністром підприємств і виробництва Італії Адольфо Урсо розвиток економічної співпраці України з італійською державою, передає УНН з посиланням на сторінку у Telegram Андрія Єрмака.

Цитата

"Висловив подяку італійському народові та уряду Італії за підтримку й допомогу Україні під час цієї жахливої війни. Уже сьогодні ми думаємо про наше майбутнє, про економічну співпрацю з нашими друзями й партнерами. Ми надзвичайно зацікавлені в інвестиціях та співробітництві з Італією для відбудови України, надання нашим людям можливостей відкривати бізнес і створювати нові робочі місця", - зазначив Єрмак.

Доповнення

Андрій Єрмак виділив основні фокуси розмови, а саме:

  • Попередня згода між країнами щодо створення й просування на європейському ринку національного бренда «Зроблено в Україні» за підтримки італійських представників малого й середнього бізнесу.
  • Можливість розвитку співпраці двох країн у галузі легкої промисловості завдяки ширшому залученню профільних українських та італійських промислових асоціацій.

Шмигаль зазначив, що Україна перспективна для італійських підприємців з погляду інвестицій в окремі галузі промисловості та видобуток природних ресурсів.

Натомість міністр підприємств і виробництва Італії розповів, що італійська сторона хотіла б допомогти з визначенням тих товарів, які можна ототожнити з національним брендом України, що сприятиме їх просуванню на європейському ринку.

"Разом з Адольфо Урсо наголосили, що запланована на кінець квітня цього року в Італії конференція з питань відновлення України має бути надзвичайно предметною та наповненою конкретним змістом", - зазначив прем'єр-міністр України.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У "Гвардії наступу" з’явиться нова, дев’ята бригада

     • 795414 переглядiв

    Жіноча збірна України з гандболу вийшла на чемпіонат світу

     • 1331041 переглядiв

    Вночі Навальному викликали до колонії "швидку"

     • 925398 переглядiв