ukenru
vtorgnennya-v-ukrayinu-na-sogodni-rf-ne-maye-kontaktu-z-8000-svoyikh-viyskovikh-danilov

Вторгнення в Україну: на сьогодні РФ не має контакту з 8000 своїх військових - Данілов

 • 194054 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. На сьогодні РФ не має контакту з 8000 своїх військових. Це не значить, що вони всі загинули. Загинуло, за нашими розрахунками, приблизно 6000. Про це під час телемарафону повідоми секретар Ради з питань безпеки та оборони Олексій Данілов, передає УНН.

Цитата

"Цифри вже збільшуються. На сьогодні РФ не має контакту з 8000 своїх військових. Це не значить, що вони всі загинули. Загинуло, за нашими розрахунками, приблизно 6000. Інші десь блукають, тому що вони втікають від цієї війни", - сказав Данілов.

Додамо

За його словами, більшість з них і близько не уявляла, що будуть тут отримувати.

"Вони чомусь вирішили, що тут у лютому місяці є квіти. Насправді тут є квіти, які мають назву піони і наша артилерія "Піонами" криє цих людей, які на сьогодні прийшли з загарбницькими намірами на нашу землю. Ось ці квіти, які алтилерісти шлють тим покидькам, які прийшли загарбити нашу рідну країну", - додав Данілов.

Раніше

Російське міністерство оборони вперше за час війни офіційно визнало, що армія окупантів зазнає значних втрат і назвало цифри — 498 загиблих та 1 597 поранених. 

Як повідомили у Міноборони України, втрати ворога за 6 днів війни: особового складу - 5840 осіб, літаків – 30, гелікоптерів – 31, танків ‒ до 211.

Українські Національні Новини

Політика