ukenru
vr-chekaye-proekt-byudzhetu-2022-do-15-veresnya-razumkov

ВР чекає проект Бюджету-2022 до 15 вересня - Разумков

 • 18420 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. Верховна Рада очікує внесення урядом проекту Державного бюджету на 2022 рік для розгляду парламентом до 15 вересня. Про це заявив голова Верховної Ради Дмитро Разумков в ефірі одного з телеканалів, пише УНН.

Цитата:

"У першу чергу - це бюджет. До 15 вересня ВР чекає проект бюджету на 2022 рік. Ми будемо акцентувати свою увагу, всі комітети готуються. Тому що це є ключовим питанням цієї сесії - підготувати якісний документ. Верховна Рада його завжди доопрацьовувала після Кабінету міністрів, і для того, щоб ми максимально захистили і підтримали людей, і в посковідний період, та знівелювати всі наслідки, які можуть з'явитися і надалі пов'язані з пандемією. Звичайно, питання, пов'язані з тарифами, розвитком економіки, залученням інвестицій, також вони концентруються в державному бюджеті", - заявив Разумков, розповідаючи, на чому сфокусується парламент восени.

Деталі

На думку спікера парламенту, у Верховній Раді восени буде велика дискусія навколо так званого ресурсного законопроекту № 5600.

"Щодо цього законопроекту велика кількість дискусій і правок. Я теж подав велику кількість правок до цього законопроекту. Вона рекордно велика - близько 11 тисяч правок, але є велика кількість правок, яка має сенс. Також буде дискусія навколо законопроекту про олігархів 5599. Інші законопроекти, які перейшли з іншої сесії", - додав Разумков.

Доповнення

У "Слузі народу" очікують, що Кабмін до 15 вересня зареєструє законопроект про Держбюджет-2022, як це передбачено законодавством.

Українські Національні Новини

Політика