vorozha-ataka-na-lvivshchynu-ye-vluchannia-u-3-obiekty-krytychnoi-infrastruktury

Ворожа атака на Львівщину: є влучання у 3 обʼєкти критичної інфраструктури

 • 103787 переглядiв

Під час ворожої атаки у ніч проти 1 червня 6 крилатих ракет влучили у три обʼєкти критичної інфраструктури у Львівській області. Є руйнування. Про це повідомив голова Львівської обласної військової (державної) адміністрації Максим Козицький, передає УНН.

Під час затяжної повітряної тривоги, яка тривала з 03:29 по 06:10, 6 крилатих ракет влучили у три обʼєкти критичної інфраструктури у Львівській області. Є руйнування. Загиблих та травмованих попередньо немає

- написав Козицький в Telеrgram. 

За його словами, зенітні ракетні підрозділи, авіація та мобільні вогневі групи ПвК "Захід" у своїй зоні відповідальності знищили 18 ракет та 6 "шахедів".

Нагадаю, територія відповідальності ПвК "Захід" – це 8 областей: Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька та Чернівецька. Під час тривоги оборонці неба знищили цілі і над Львівською областю. Системи життєзабезпечення на Львівщині працюють у штатному режимі

- повідомив Telrgram. 

Нагадаємо

У ніч проти 1 червня росія атакувала енергооб’єкти у Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Кіровоградській, Івано-Франківській областях.

Також зазначалося, що росія в ніч на 1 червня атакувала дві теплоелектростанції ДТЕК.

Уночі ППО збила 35 ракет та 46 дронів01.06.24, 08:10

Популярні

Новини по темі

Окупанти постійно атакують Білогорівку - Лисогор

 • 38528 переглядiв

У Запоріжжі перекрили рух через ДніпроГЕС

 • 39202 переглядiв