vorog-znovu-poshiryuye-vzhe-viprobuvanu-nim-ipso-spryamovanu-na-zriv-zaluchennya-ukrayintsiv-do-sil-oboroni-malyar

Ворог знову поширює вже випробувану ним ІПСО, спрямовану на зрив залучення українців до Сил оборони - Маляр

 • 1064305 переглядiв

Цитата

"Зараз ворог поширює колись вже випробуваний ними кейс про те, що нібито територіальні центри комплектування не мають статусу юридичної особи. Кілька років тому вони це запускали щодо інших державних інституцій", - повідомила Маляр.

Деталі

Заступник Міністра оборони України зазначила, що це ІПСО лунає від адвоката і на психологічному рівні подібна інформаційна атака викликає довіру, хоча це обман.

"Про це говорить адвокат. Психологічно це викликає довіру, попри те, що інформація не відповідає дійсності. Деякі українські ЗМІ навіть поширили цю інформацію не перевіривши її", - сказала вона.

Сухопутні війська ЗСУ надали детальне роз‘яснення з посиланнями на нормативні акти.

"Із зазначеного стає зрозуміло, що діяльність територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки здійснюється в рамках правового поля, вони мають усі необхідні для своєї роботи права, є юридичними особами публічного права, мають самостійний баланс, реєстраційні рахунки в органах Казначейства", - наголосила Ганна Маляр.

Заступник міністра оборони України зазначила, що "безпідставні закиди на їхню адресу точно грають на руку нашим ворогам і можуть ввести в оману громадян України та завдати шкоди нашій обороноздатності".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Намагаються сформувати недовіру до рішень військового керівництва: в Міноборони пояснили нові ІПСО росіян

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    ЦНС: російські загарбники мають дефіцит "поліцейських" на ТОТ

     • 416130 переглядiв

    В Одесі чутно вибухи - ЗМІ

     • 863927 переглядiв

    Microsoft розробляє власний чіп на основі штучного інтелекту

     • 870323 переглядiв