ukenru
vorog-vdariv-raketami-po-trokh-rayonakh-kharkova-sinyegubov

Вночі ворог вдарив ракетами по трьох районах Харкова – Синєгубов

 • 121586 переглядiв

КИЇВ. 7 серпня. УНН. Цієї ночі російські окупанти завдали ракетного удару по трьох районах Харкова – є руйнування промислової та критичної інфраструктури. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує УНН.

Цитата

"Окупанти вночі близько 4.40 обстріляли Немишлянський, Індустріальний та Новобаварський райони Харкова. Ракети запущені із російського Бєлгорода, імовірно – тип ЗРК С-300", – написав Синєгубов.

Деталі

В Індустріальному та Немишлянському районах внаслідок влучання ракет є руйнування цивільної промислової та критичної інфраструктури – обійшлося без жертв.

У Новобарському районі ракета влучила в землю біля одного з парків – без руйнувань та постраждалих.

Ситуація у Харківській області

По області окупанти завдавали ударів по Богодухівському, Ізюмському, Чугуївському та Харківському районах.

У Богодухівському районі вдень двічі вдарили по господарствах – виникли масштабні пожежі на полях із пшеницею. Синєгубов зазначив, що рашисти пошкодили вже понад 100 с/г підприємств, знищили – більше ніж 220 гектарів пшениці.

Лише минулої доби ворог знищив 25 гектарів урожаю.

У Чугуївському районі окупанти також обстрілювали населені пункти, горіли господарчі споруди. В Ізюмському районі внаслідок обстрілу горів приватний будинок з прибудовою, є влучанння по відкритих територіях.

За даними обласного центру екстреної медичної допомоги, протяги доби госпіталізували двох осіб – 16-річного хлопця та 83-річного чоловіка у Чугуївському районі. Обоє постраждали від мін. Хлопець взяв снаряд, який здетононував просто в руках. Чоловік наступив на міну та зазнав поранень – він перебуває у тяжкому стані.

Нагадаємо

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що вранці окупанти обстріляли Новобаварський та Немишлянський райони міста.

Українські Національні Новини

Війна