vorog-u-prikordonni-na-pivnochi-utrimuye-tri-ugrupuvannya-dlya-skovuvannya-sil-oboroni-malyar

Ворог у прикордонні на півночі утримує три угрупування для сковування Сил оборони - Маляр

 • 388010 переглядiв

КИЇВ. 31 серпня. УНН. Російські війська на півночі зберігають присутність у прикордонних з Україною районах для сковування Сил оборони України, намагаються заходити ДРГ, повідомила у четвер заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, пише УНН.

Цитата

"Ворог зберігає військову присутність у прикордонних з Україною районах, утримуючи у Брянській, Курській, та Бєлгородській областях три угрупування військ прикриття державного кордону (“Брянськ”, “Курськ” та “Бєлгород”) з метою сковування наших військ та недопущення їх перекидання у райони активних бойових дій", - вказала Маляр у Telegram.

З її слів, ворог також продовжує обстріли населених пунктів з території російської федерації та проводить диверсійно-розвідувальну діяльність з порушенням державного кордону України.

Доповнення

Як повідомляв командувач Об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв, армія рф не полишає спроб знайти слабкі місця в обороні на Чернігівському та Сумському напрямках, у прикордонні фіксується проникнення ДРГ, але всі спроби були невдалі.

Генерал-лейтенант Сергій Наєв також вказував, що ситуація на кордоні з білоруссю контрольована, російський наземний компонент виведений з білоруської території. Однак, ворог може використати спільні навчання організації договору про колективну безпеку (росія, білорусь, Вірменія, Казахстан, Киргизстан та Таджикистан), як легітимізація нарощування військової присутності. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Українські втрати у війні у західних ЗМІ завищені - Данілов

     • 1783208 переглядiв