voloshyn-pro-mozhlyvyi-nastup-okupantiv-na-borovu-syly-oborony-hotovi-do-bud-iakoho-rozvytku-podii

Волошин про можливий наступ окупантів на Борову: "Сили оборони готові до будь-якого розвитку подій"

 • 14117 переглядiв

У Збройних силах України прокоментували інформацію щодо можливого ворожого наступу на населений пункт Борова Харківської області, зазначивши, що панікувати наразі не потрібно, адже Сили оборони готові до будь-якого розвитку подій та дадуть адекватну відсіч і на тому напрямку.

У Збройних силах України прокоментували інформацію щодо можливого ворожого наступу на населений пункт Борова Харківської області, зазначивши, що панікувати наразі не потрібно, адже Сили оборони готові до будь-якого розвитку подій та дадуть адекватну відсіч і на тому напрямку. Про це в ефірі телемарафону 18 червня розповів речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передає УНН.

Деталі

"Наразі не потрібно панікувати й підіймати в суспільстві на-гора інформацію, що "ворог наступає". Я скажу так, що керівництву і ЗСУ, і вищому політичному керівництву відома ця інформація, вживаються відповідні заходи, про ворога все відомо, і це, напевно, і озвучить Головне управління розвідки, які підрозділи стоять навпроти нас на тому напрямку. Від нашого угруповання – Сили оборони готові до будь-якого розвитку подій, наші захисники дадуть адекватну відсіч і на тому напрямку", – сказав Волошин.

Нагадаємо

Вчора у 3-ій штурмовій бригаді заявляли, що російські окупаційні війська посилюють атаки на сході України, намагаючись вийти до адміністративних кордонів Луганської області, маючи на меті захопити населені пункти Чернеччина - Першотравневе та Борова, попри великі втрати та опір з боку українських сил.

Популярні

Новини по темі

В Україні попит на житло кволий, однак зростає – Нацбанк

 • 14230 переглядiв