viyskovo-morski-sili-ukrayini-za-minulu-dobu-zavdali-vtrat-rosiyskim-okupantam-znischeno-12-boyovikiv-1-sklad-ta-viyskova-tekhnika-1

Військово-Морські Сили України за минулу добу завдали втрат російським окупантам: знищено 12 бойовиків, склад та військова техніка

 • 484613 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. Військово-Морські Сили України, минулої доби, знищили 12 окупантів, 1 сховище з боєприпасами, 2 одиниці техніки та 31 квадрокоптер, інформує УНН з посиланням на повідомлення ВМС.

Цитата

“Військовослужбовці військових частин та підрозділів Військово-Морських Сил Збройних Сил України, які входять до складу угруповань продовжували виконувати завдання щодо відсічі повномасштабної збройної агресії російської федерації. Минулої доби, підрозділами ВМС ЗС України знищено 12 окупантів, 1 сховище з боєприпасами, 2 одиниці автомобільної техніки та 31 квадрокоптер. Остаточні втрати ворога уточнюються”, - йдеться у повідомлені.

Нагадаємо

Сьогодні, ВМС повідомляли, що у Чорному морі на бойовому чергуванні знаходиться 7 ворожих кораблів. Також за добу Керч-Єнікальською протокою 15 суден рф здійснили прохід до Чорного моря. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В Одесі до Дня міста погасили пам’ятну марку

     • 1044337 переглядiв