viyavleno-oznaki-nezakonnogo-zbagachennya-na-ponad-14-mln-grn-u-zastupnika-odeskogo-voyenkoma-nazk

Виявлено ознаки незаконного збагачення на понад 14 млн грн у заступника одеського воєнкома - НАЗК

 • 1234192 переглядiв

КИЇВ. 25 серпня. УНН. НАЗК виявило у заступника одеського воєнкома Дениса Галушка ознаки корупційного кримінального правопорушення, які свідчать про його незаконне збагачення на понад 14 млн грн. Про це УНН повідомляє з посиланням на НАЗК.

Цитата

«НАЗК за результатами моніторингу способу життя заступника начальника територіального центру комплектування та соціальної підтримки – начальника сектору комплектування Одеського обласного ТЦК Дениса Галушка виявило ознаки корупційного кримінального правопорушення, які свідчать про його незаконне збагачення на понад 14 млн грн», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що теща воєнкома, починаючи з 2020 року, придбала, а згодом продала два автомобілі: Mercedes-Benz GLE 43 AMG вартістю 2 млн грн та Mercedes-Benz GLS 350 вартістю 2,3 млн грн. Минулого року вона купила ще й автомобіль BMW X7 XDRIVE 30D. Восени минулого року вона стала власницею житлового будинку та земельної ділянки на понад 3 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У НАЗК виявили, що колишній одеський воєнком Борисов незаконно збагатився на 188 млн грн

«Мати Галушка минулого літа також придбала автомобіль Toyota RAV-4 HYBRID вартістю понад 880 тис. грн та житловий будинок з земельною ділянкою за майже 1,7 млн грн, не бувши фінансово спроможною на це. Власником квартири в Одесі вартістю 563 тис. грн став і син воєнкома», - зазначається в повідомленні.

В НАЗК вказують, що позаминулої осені автомобіль Mazda CX-5 придбала й дружина воєнкома, а влітку 2023 року вона поповнила свій автопарк ще й Mercedes-Benz V-KLASSE вартістю понад 2,6 млн грн.
Крім зазначених покупок, з 2021 року воєнком разом з дружиною витратили майже 6 млн грн, що неспівставно більше, ніж вони могли отримати у законний спосіб.

«Матеріали стосовно воєнкома НАЗК направило до Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону», - інформує НАЗК.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Під час пожежі на Житомирщині загинула дитина

     • 619923 переглядiв

    Уряд звільнив голову ДСНС Крука - міністр

     • 1684866 переглядiв