ukenru
vitse-premyer-ministr-irina-vereschuk-anonsuvala-gumanitarni-koridori-na-sogodni-1

Віце-прем’єр-міністр Ірина Верещук анонсувала гуманітарні коридори на сьогодні

 • 127313 переглядiв

КИЇВ. 24 березня. УНН. Віце-прем’єр-міністр України Ірина Верещук під час брифінгу розповіла про плани роботи гуманітарних коридорів на сьогоднішній день, повідомляє УНН.

На сьогодні погоджено 7 гуманітарних коридорів.

Донецька область

З міста Маріуполь до міста Запоріжжя. Для евакуації людей з Маріуполя до міста Запоріжжя будуть працювати такі маршрути:

Бердянськ – Запоріжжя. Місце зборів: спорткомплекс на вул. Мелітопольське шосе, 27.

24 автобуси зараз знаходяться на в'їзді до міста Бердянськ, до них вже невдовзі мають доєднатися ще 21 автобус, які з 6 години ранку виїхали з міста Токмак.

«Після проходження блокпосту на в'їзді до міста, автобуси відразу будуть подані до місця збору маріупольців і почнуть евакуацію», - сказала Верещук.

Запорізька область

З міста Пологи до Запоріжжя. Місце зборів – міська рада.

З міста Мелітополь до Запоріжжя. Місце зборів – пожежна частина №9.

Автобуси для евакуації будуть відправлені з міста Запоріжжя.

Київська область

З селища Велика Димерка до Броварів. Місце зборів – Будинок сільради на вулиці Бобрицька, 1. Автобуси для евакуації будуть відправлені з Броварів.

З селища Богданівка до Броварів. Місце зборів – сільрада на вулиці Богдана Хмельницького, 219. Автобуси для евакуації будуть відправлені з Броварів.

З міста Макарів до міста Житомир. Місце зборів – сільська рада, вул. Ростовського, 30. Автобуси для евакуації будуть відправлені з міста Біла Церква.

З села Бервиця до міста Бровари. Місце зборів – з села Бервиця, люди мають самостійно перейти до мосту між селами Мокрець та Заворичі, де переходять річку Трубеж в напрямку вулиці Радгоспна. Автобуси для евакуації будуть відправлені з міста Бровари.

Українські Національні Новини

Політика