ukenru
vismom-zatrimanim-za-napad-na-tabir-romiv-u-lvovi-ogolosili-pro-pidozru

Вісьмом затриманим за напад на табір ромів у Львові оголосили про підозру

 • 9672 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Вісьмом особам, затриманим за напад на ромське поселення у Львові, оголошено про підозру за статтею "хуліганство". Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, передає УНН.

"Підозрювані затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Окрім кримінального провадження, відкритого за умисне вбивство, відкрито ще три. Наразі вісьмом затриманим оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України", – йдеться в повідомленні.

За фактом було відкрито кримінальне провадження за п.12 ч.2 ст.115 (умисне вбивство, вчинене групою осіб за попередньою змовою) КК України. Окрім того, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ознаками правопорушень, передбачених ч.4 ст.296 (хуліганство), ч.1 ст.304 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) та ч.3 ст.161 (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або релігійних переконань) КК України.

Нагадаємо, у Львові напали на табір ромів. Внаслідок цього четверо осіб отримали ножові поранення, один постраждалий загинув. Життю рома, який отримав травми під час нападу, нічого не загрожує

Українські Національні Новини

Кримінал та НП