vazhko-bachiti-te-scho-rosiyski-teroristi-zrobili-z-avdiyivkoyu-zelenskiy

Важко бачити те, що російські терористи зробили з Авдіївкою - Зеленський

 • 526576 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму традиційному вечірньому зверненні до українців прокоментував свою поїздку до міста Авдіївка, що на Донеччині, а також на Полтавщину. Передає УНН з посиланням на сторінку у Telegram Офісу Президента України.

Цитата

"Завершуємо цей день у Полтаві. Доволі довгий день. Та емоційний. Ранком був на Донеччині, у нашій Авдіївці. Важко бачити те, що російські терористи зробили із цим містом… І шана кожному нашому воїну, усім українцям і українкам, які вже 419 днів і 9 років стримують і поступово знищують це російське зло", - сказав Зеленський.

Доповнення

Також Президент України зазначив, що він "мав честь привітати українських солдатів та офіцерів із Великоднем, вручити нагороди".

"Я часто у вечірніх зверненнях дякую саме їм… За влучність і хоробрість, за знищення окупантів", - наголосив Президент України.

До цього Зеленський окремо подякував Медичним силам.

"Особливо хочу подякувати нашим Медичним силам, усім лікарям, медичним сестрам і братам, які повертають наших захисників і захисниць до життя після поранень. І на Донеччині, і тут, у Полтаві, відвідав шпиталі… Гордість за наших людей, сильних навіть тоді, коли вони ще відновлюють свої сили. Честь і шана всім, хто лікує наших воїнів!", - сказав він.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Галапагоських островах виявлено новий кораловий риф

     • 635201 переглядiв

    Єрмак: в Запорізькій області було збито 5 шахідів

     • 443556 переглядiв