v-umani-vidkryvsia-tsentr-rekrutynhu-ukrainskoi-armii-minoborony

В Умані відкрився центр рекрутингу української армії - Міноборони

 • 11091 переглядiв

У місті Умань відкрився перший на Черкащині центр рекрутингу української армії. Через центр можна долучитися до підрозділів ЗСУ та інших Сил оборони, доступно понад 10 тисяч вакансій.

В Умані відкрився перший на Черкащині центр рекрутингу української армії. Через центр рекрутингу можна долучитися до підрозділів не тільки ЗСУ, а й інших складових Сил оборони. Про це повідомляє Міністерство оборони, передає УНН.

В Умані відкрився перший на Черкащині центр рекрутингу української армії. Отримати консультацію та при бажанні рекрутуватися можна за адресою вул.Європейська,1 в приміщенні ЦНАПу,

- повідомили в Міноборони.

Зазначається, що через центр рекрутингу можна долучитися до підрозділів не тільки ЗСУ, а й інших Сил оборони, всього доступно більше 10 тисяч вакансій.

До мережі центрів по всій Україні вже звернулося понад 15 тис. людей. Близько 1500 з них вже стали військовослужбовцями або завершують останні етапи оформлення,

- повідомив уповноважений Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Нагадаємо

У Львові відкрився другий центр рекрутингу української армії. У центрі наразі доступні понад 10 тисяч вакансій, зокрема для водіїв, медиків, стрільців, діловодів, бухгалтерів, кухарів, ремонтників.

Павло Башинський

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Документальний фільм "From collar to COLLAR Company" вчить втілювати мрії

     • 17969 переглядiв

    рф знищила школу в Глухові на Сумщині - ОВА

     • 10676 переглядiв

    ФДМУ оголосив перші аукціони на оренду державних земель

     • 14618 переглядiв

    Урожай пшениці в Україні на рівні минулого року - експерт

     • 12059 переглядiв