v-okupovanomu-krymu-rosiiany-ahituiut-studentiv-stavaty-operatoramy-droniv-kamikadze

В окупованому Криму росіяни агітують студентів ставати операторами дронів-камікадзе

 • 21018 переглядiв

Агітуючи до служби в лавах окупантів, росіяни в окупованому Криму набирають студентів на курси з оперування FPV-дронами.

У тимчасово окупованому Криму ворог проводить агітацію до зс рф серед студентів так званих університетів. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі 

Окупанти активно набирають студентів на курси з оперування FPV-дронами. Самі тренування відбуваються на полігоні поблизу Севастополя. По завершенню курсів учасникам пропонують контракт зі зс рф.

- наголошують в Центр національного спротиву. 

У Спротиві пояснюють, що таким чином росіяни вкотре намагаються розв'язати свої проблеми користуючись поневоленими народами й порушують міжнародне право, яке забороняє набирати до лав окупаційної армії населення захоплених районів.

Центр національного спротиву закликає ігнорувати відповідні курси й будь-які ініціативи ворога. 

рф у 2023 році змінила основне джерело набору військовослужбовців для війни в Україні - британська розвідка 31.01.24, 12:42

Нагадаємо

Керівник Запорізької ОВА Юрій Малашко попередив, що на тимчасово окупованих територіях росіяни планують провести масову мобілізацію після виборів президента путіна. На військовий облік вставатимуть навіть 17-річні діти.

Володимир Омельченко

Війна

Популярні

Новини по темі