ukenru
v-odesi-kerivnik-vipravnoyi-koloniyi-privlasnyuvav-trotuarnu-plitku

В Одесі керівник виправної колонії привласнював тротуарну плитку

 • 10063 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 6 липня. УНН. Посадовець виправної колонії надавав вказівки засудженим демонтувати тротуарну плитку. Про це кореспонденту УНН повідомили у прес-службі прокуратури Одеської області.

Одеська місцева прокуратура № 2 здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 191 КК України щодо замаху на привласнення державного майна.

У ході розслідування правоохоронці повідомили про підозру виконувачу обов’язків директора державного підприємства – заступнику начальника державної установи "Південна виправна колонія №51" у закінченому замаху на привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем.

"Посадовець підозрюється у тому, що надавав незаконні вказівки засудженим демонтувати металеву тротуарну плитку з підлоги одного із приміщень, з подальшою спробою вивезення державного майна без будь-яких товаросупровідних документів. У зв’язку з тим, що автомобіль зупинили правоохоронці та виявили у кузові вказаний метал, протиправні дії підозрюваного не доведено до кінця",- зазначили у відомстві.

За клопотанням прокуратури посадовця відсторонено від займаної посади.

Крім того, перевіряється інформація щодо можливих інших фактів протиправної діяльності підозрюваного.

Як повідомляв УНН, правоохоронці затримали у Львівській області військовослужбовця за збут боєприпасів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП