ukenru
v-kiyevi-spivrobitnik-posolstva-rf-skoyiv-dtp

В Києві співробітник посольства РФ скоїв ДТП

 • 11433 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Сьогодні в Києві, після опівночі, водій транспортного засобу на дипломатичних номерах Російської Федерації, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на припаркований автомобіль. Про це УНН повідомив керівник прес-служби Нацполіції Ярослав Тракало.

“Після опівночі в Подільському районі столиці, на вулиці Нижній Вал, водій транспортного засобу на дипломатичних номерах Російської Федерації, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на припаркований автомобіль. Обидва транспортних засоби отримали механічні пошкодження, жертв та постраждалих не було”, — розповів Я.Тракало.

Він додав, що свідки ДТП викликали поліцію, а водій автомобілю з дипломатичними номерами намагався залишити місце ДТП, але був зупинений патрульними поліцейськими.

“За словами патрульних, водій можливо перебував в стані алкогольного сп’яніння, тобто від нього відчувався відповідних запах. Від проходження тесту на Драгері він відмовився. В подальшому пред’явив картку співробітника посольства РФ. Було складено рапорт, копія якого буде відправлена до українського МЗС”, — резюмував Я.Тракало.

Як повідомляв УНН, на Харківському шосе столиці був зупинений автомобіль радника посла РФ, який був за кермом напідпитку. Через наявність дипломатичного імунітету його не було затримано.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП