ukenru
v-kanadi-prodovzhuyutsya-protesti-dalekobiynikiv-popri-zaboronu-sudu

В Канаді продовжуються протести далекобійників попри заборону суду

 • 22582 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Протестувальники все ще страйкують на кордоні Канади зі Сполученими Штатами, незважаючи на рішення суду, яке наказує їм залишити міст. Про це повідомляє УНН з посиланням на ВВС.

Деталі

Дальнобійники блокують міст Амбассадор, життєво важливу торговельну лінію між Віндзором, Онтаріо, і Детройтом, штат Мічиган.

Заборона набула чинності учора о 19:00 за місцевим часом у п’ятницю, щоб завершити дні протестів.

Розпорядження було подано містом Віндзор та Асоціацією виробників автомобільних запчастин, які стверджували, що втрачають до 50 мільйонів доларів (39 мільйонів доларів; 29 мільйонів фунтів стерлінгів) на день через конвой.

Після ухвали суду віндзорська поліція оприлюднила заяву, щоб «донести до демонстрантів, що блокування перетину кордону є кримінальним злочином». У поліції додали, що кримінальний вирок може призвести до арешту транспортних засобів і неможливості в'їзду в США.

Але через кілька годин натовпи людей, які розмахували канадськими прапорами, порушили наказ і продовжили окупувати міст.

Нагадаємо

Канадський суддя наказав протестувальникам біля мосту Амбасадор, який пролягає через американсько-канадський кордон, припинити 5-денну блокаду.

Українські Національні Новини

Новини Світу