v-gimalayakh-cherez-raptovi-poveni-zaginulo-74-lyudini

В Гімалаях через раптові повені загинуло 74 людини

 • 490049 переглядiв

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. За даними провінційних чиновників Індії, кількість загиблих від раптових повеней, спричинених виходом з берегів льодовикового озера в Гімалаях, у понеділок зросла до 74 осіб, а 101 людина все ще вважається зниклою безвісти. Про це повідомляє CNN, пише УНН.

Деталі 

Після кількох днів проливних дощів у північно-східному штаті Сіккім потоки води понесли вузькі річкові долини з озера Лонак у північній частині штату, пошкодивши дамбу та спричинивши руйнування в селах і місті Рангпо, приблизно за 50 км на південь від столиці штату Гангток.

Рятувальники знайшли 25 тіл у штаті, а тіла восьми військовослужбовців були знайдені в сусідньому штаті Західна Бенгалія, розташованому нижче за течією, повідомив головний секретар Сіккіму Віджай Бхушан Патак. Високопосадовець району Джалпайгурі в Західній Бенгалії Парвін Шама сказав, що в окрузі було знайдено 41 тіло.

За його словами, 101 людина все ще вважається зниклою безвісти, 14 з них -  військовослужбовців, йдеться в заяві міністерства оборони.

Пошуки тих, хто вижив, ускладнювалися через пошкоджені дороги, поганий зв’язок і погану погоду, та місцеві жителі намагаються самотужки розчистити мул і сміття.

Нагадаємо

Китайський Гонконг паралізували повені, які виникли внаслідок тайфуну Койну. Влада наказала людям залишатись вдома, закрила школи та фондову біржу.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В Гімалаях через раптові повені загинуло 74 людини

     • 490049 переглядiв

    ХАМАС готовий до мирних переговорів з Ізраїлем

     • 858450 переглядiв

    В Одесі пролунав вибух - ЗМІ

     • 19113847 переглядiв

    Ліван не бажає вступати у війну з Ізраїлем

     • 811942 переглядiв