uryad-skhvaliv-postanovu-pro-posilennya-eksportno-kreditnogo-agentstva-scho-tse-oznachaye

Уряд схвалив постанову про посилення Експортно-кредитного агентства: що це означає

 • 458019 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Кабінет Міністрів України схвалив постанову про посилення Експортно-кредитного агентства, заявив на засіданні уряду прем’єр-міністр Денис Шмигаль, додавши, що таким чином воно матиме державні гарантії, та сприятиме швидкому відновленню економіки, передає УНН.

Цитата

“Сьогодні ухвалимо постанову, яка посилить експортно-кредитне агентство. Тепер воно матиме державні гарантії, аби активніше підтримувати українських експортерів. Це підвищить конкурентоспроможність українських товарів та послуг, та сприятиме швидкому відновленню нашої економіки”, – повідомив прем’єр-міністр.

Деталі

Шмигаль пояснив ухвалення постанови запитом від бізнесу. Зокрема, багатьом підприємствам не вистачає ресурсів та потрібна державна підтримка.

Він додав, що активізація роботи Експортно-кредитного агентства дозволить бізнесам експортувати свою продукцію за кордон.

Нагадаємо

В серпні голова податкового комітету Верховної Ради, народний депутат Данило Гетманцев повідомив, що портфельне страхування передекспортного фінансування від ЕКА вже підтримало експорт на 188 мільйонів гривень.

З його слів, кредитні кошти отримають виробники гофрованого паперу та картону, смаженого насіння соняшнику, гумової продукції, меблів, твердопаливних котлів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні продовжили карантин через COVID-19 до 30 червня

     • 1413381 переглядiв

    У "Дії" тепер можна скасувати шеринг авто: інструкція

     • 2001743 переглядiв

    Кабмін відклав підвищення цін на електроенергію

     • 681513 переглядiв