uryad-rf-sturbovaniy-poslablennyam-avtoritarnogo-kontrolyu-v-regionakh-isw-uryad-rf-sturbovaniy-poslablennyam-avtoritarnogo-kontrolyu-v-regionakh-isw

Уряд рф стурбований послабленням авторитарного контролю в регіонах – ISW

 • 66582 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. Зважаючи на події в Дагестані та реакцію глави Чеченської Республіки Рамзана Кадирова, чиновників рф, найбільш ймовірно, турбує послаблення контролю на периферії росії. Такого висновку дійшли аналітики Інституту вивчення війни (ISW), пише УНН.

Деталі

Зазначається, що реакція глави Чеченської Республіки Рамзана Кадирова на антисемітські заворушення 29 жовтня в Республіці Дагестан свідчить про те, що російські чиновники можуть бути все більше стурбовані послабленням авторитарного контролю в регіонах на периферії Російської Федерації.

Кадиров відреагував на заворушення в Дагестані, підтримавши звинувачення російського диктатора володимира путіна в тому, що Захід організував таку ситуацію з метою дестабілізації росії. Та заявив, що дозволяє "стріляти в лоб" на мітингах, які можуть статися в республіці на тлі заворушень у Дагестані.

Пізніше Кадиров закликав чеченські сили безпеки негайно затримувати підбурювачів будь-яких потенційних заворушень в Чечні або "зробити три попереджувальні постріли в повітря, а після цього зробити четвертий постріл у лоб".

Аналітики вказують на те, що реакція Кадирова на заворушення в Дагестані свідчить про те, що він, в першу чергу, стурбований збереженням непохитної підтримки путіна і, по-друге, демонстрацією сили свого авторитарного правління в Чечні, погрожуючи жорстокою відповіддю на потенційні майбутні заворушення.

Нагадаємо

29 жовтня в аеропорту махачкали, що в столиці дагенстану (росія) сотні людей протестували проти прильоту літака із Тель-Авіва. Вони вимагали не пускати євреїв у регіон та штурмували аеропорт.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Пішов з життя український спортивний журналіст Артем Франков

     • 207697 переглядiв

    КНДР хоче закрити 12 своїх посольств - ЗМІ

     • 299583 переглядiв

    Днями Блінкен відвідає Ізраїль

     • 73411 переглядiв

    На будівлях Парижу масово з'являються зірки Давида

     • 99208 переглядiв

    На Хмельничинні пронулунали повторні вибухи: працює ППО

     • 71316 переглядiв

    Кулеба обговорив подальше постачання ATACMS з Блінкеном

     • 199507 переглядiв

    Норвегія хоче модернізувати NASAMS

     • 71926 переглядiв