uryad-pogodiv-kandidaturu-novogo-glavi-poltavskoyi-ova

Уряд погодив кандидатуру нового глави Полтавської ОВА

 • 515877 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. Кабінет Міністрів сьогодні на своєму засіданні погодив кандидатуру нового очільника Полтавської ОВА. Про це заявив постійний представник уряду у Верховній раді Тарас Мельничук, пише УНН.

Цитата 

«Погоджено призначення Проніна Філіпа Євгеновича головою Полтавської обласної державної адміністрації», - написав Мельчук у Telegram.

Філіп Пронін може замінити на посаді чинного голову Полтавської ОВА Дмитра Луніна. Призначання очільнка області має погодити призидент.

Довідково 

Пронін є заступником голови Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА). Раніше працював податковим та фінансовим аналітиком у приватному секторім. Потім працював у Державній службі фінансового моніторингу України.

Також представляв Україну у Мінських переговорах щодо порушення рф Міжнародної конвенції про боротьбу з фінансуванням тероризму.

У 2017 році очолив Управління виявлення та розшуку активів АРМА, а в 2020 - був призначений заступником Голови Агентства. У 2021 році увійшов до складу Ради з питань запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд погодив кандидатуру нового глави Полтавської ОВА

     • 515877 переглядiв

    Зеленський відвідав бригади наступу на Бахмутському напрямку

     • 389250 переглядiв

    Хвороба легіонерів у Польщі: захворюваність йде на спад

     • 609911 переглядiв