uriad-vydilyv-569-mln-hrn-na-budivnytstvo-ukryttiv-dlia-shkil-u-trokh-oblastiakh

Уряд виділив 56,9 млн грн на будівництво укриттів для шкіл у трьох областях

 • 32103 переглядiв

Кабінет міністрів розподілив понад 42 млн гривень на будівництво укриттів у Запорізькій та Херсонській областях, а також направить ще 14,7 млн гривень на продовження будівництва протирадіаційного укриття у Вишгородському ліцеї на Київщині. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду, передає УНН.

"Також розподіляємо державну субвенцію обсягом 56,9 млн гривень на укриття для шкіл Запорізької, Херсонської та Київської областей", - сказав Шмигаль.

Доповнення

В Міністерстві освіти і науки зазначили, що бюджет Запорізької області отримає 16 млн 883 тис. гривень для будівництва протирадіаційного укриття у закладі освіти Люцернянського ліцею Михайлівської сільської ради.

27 млн 882 тис. гривень буде виділено на будівництво бомбосховища у Високопільському ліцеї на Херсонщині.

Ще 14 млн 795 тис. гривень направлять для продовження будівництва протирадіаційного укриття, розпочатого торік на території Вишгородського ліцею №1 на Київщині.

Нагадаємо

Кабінет міністрів затвердив порядок та умови отримання грошової допомоги від ЮНІСЕФ закладами загальної середньої освіти на 2024/25 навчальний рік. 350 закладів отримають по 290,5 тис. гривень від ЮНІСЕФ на модернізацію харчоблоків, на підготовку до зими, на ремонти інженерних мереж.

Популярні

Новини по темі

Зеленський зустрівся з Байденом у Білому домі

 • 21950 переглядiв

Зеленський прибув до Білого дому для зустрічі з Байденом

 • 23346 переглядiв

Британія поставить Україні 6 САУ AS90 у найближчі тижні

 • 28904 переглядiв