ukenru
ukroboronprom-poprosiv-prezidenta-initsiyuvati-perevirku-sbu-schodo-ymovirnoyi-zakupki-detaley-z-rf

"Укроборонпром" попросив Президента ініціювати перевірку СБУ щодо ймовірної закупки деталей з РФ

 • 9008 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. Державний концерн “Укроборонпром” звернувся до Президента України з проханням ініціювати перевірку Службою безпеки України умов виконання укладеного контракту між ДП “Укрінмаш” та компанією “Rion Assets Co. LTD”. Про це УНН повідомили у прес-службі концерну.

Як зазначили у концерні, оприлюднена інформація щодо обставин виконання контракту на постачання двигунів до БТР-70 для потреб Міноборони України, укладених між ДП “Укрінмаш” та компанією “Rion Assets Co. LTD”, є "неповною та недостовірною".

“З метою об’єктивного інформування громадськості щодо наявності або відсутності порушень при виконанні контракту, керівництво Державного концерну "Укроборонпром“ звертається до Президента України з проханням доручити Службі безпеки України провести всебічну перевірку умов виконання даного контракту з залученням до цього процесу представників громадських антикорупційних організацій України”, - йдеться в повідомленні.

Раніше ЗМІ повідомили, що компанія ДП “Укрінмаш” постачала деталі російського виробництва для БТР-70 з РФ через британську компанію.

Українські Національні Новини

Політика