ukrayinskogo-viyskovogo-vignali-z-vagonu-cherez-nepriyemniy-zapakh-vidpovid-uz

Вигнали з вагона через "поганий запах": в УЗ відреагували на скандал з військовим

 • 387988 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Українського захисника, який повертався зі служби до Києва, вигнали у тамбур нібито через "поганий запах" від нього. Директор філії "Пасажирська компанія" АТ Укрзалізниця" Олександр Перцовський у своєму Facebook відреагував на інцидент і повідомив, що військового образили не залізничники, а пасажири, передає УНН.

Деталі

"Дуже прикро, що хтось додумав, ніби образила або вивела в тамбур військового залізничниця. Це не вкладалося в голові, і ми вдячні близьким воїна, що цю ганебну неправду спростували. В голові не вкладалося, щоб наша колега могла слово неввічливе вказати військовослужбовцю. Колега, яка по 20 годин евакуювала маршрутом Харків-Львів людей на піку евакуації, в переповненому потязі наводила лад – нікому й нічого не воняло тоді", – написав Перцовський.

За його словами, після перегляду 5-годинного запису з камер спостереження стало відомо, що словесна перепалка між військовим та пасажирами сталася ще навіть до того, як стюард підійшла перевіряти квитки.

"Навпаки, коли стюарди помітили засмученого військового вже у тамбурі – кілька разів зупинялись, пробували заспокоїти, пропонували місця у вагоні 1-го класу. Про те, що саме засмутило воїна, він не повідомляв. Наполягати й допитуватись вважали некоректним", – повідомив Перцовський.

Як зазначив директор філії, залишається невідомим, що саме сказали пасажири військовому.

"Але зрозуміло одне: те, що він почув, його ранило", – додав він.

Перцовський звернувся до пасажирів та заявив, що якщо когось дратує запах військового навпроти, то можна пересісти, перейти в інший вагон або вийти на найближчу станцію та продовжити шлях пішки.

Нагадаємо

15 листопада вперше за час повномасштабної війни до Миколаєва прибув пасажирський потяг.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    До Миколаєва прибув перший з 24 лютого пасажирський потяг

     • 319479 переглядiв

    Генштаб: кількість ліквідованих окупантів перевищила 82 тисячі

     • 267226 переглядiв

    У Маріуполі росія зруйнувала понад 50 тисяч квартир - мерія

     • 374348 переглядiв