ukenru
ukrayinski-viyskovi-proveli-denatsifikatsiyu-zelenskiy-nazvav-rosiyskikh-okupantiv-natsistami

Українські військові провели денацифікацію: Зеленський назвав російських окупантів нацистами

 • 211855 переглядiв

КИЇВ. 6 квітня. УНН. Під час війни, яку почала росія загинуло понад 10 тис. російських військових. Про це повідомив в інтерв’ю турецькому каналу Habertürk Президент України Володимир Зеленський зазначивши, що якщо задум був у цьому, то українські військові провели денацифікацію, передає УНН.

Зеленський зазначив, що окупанти раніше виправдовували свої масові вбивства в Україні, зокрема називавши це денацифікацією.

Цитата

"Це ще раз доводить, що вони збиралися знищувати Україну й називали це денацифікацією Але хочу вам сказати ще раз, що вони повели себе, як нацисти, їх загинуло сьогодні, цих військових нацистів понад 10 тис., якщо задум був в цьому, то я вважаю, що наші військові провели денацифікацію", - сказав Зеленський.

Доповнення

Українські розвідники знайшли у розбитій російській техніці документи, які свідчать про намір окупантів вбивати українських громадян на захоплених землях.

Як писав УНН, у Верховній Раді зареєстрували законопроект, який пропонує визнати військові злочини росії у війні проти України геноцидом української нації.

Українські Національні Новини

Політика