ukenru
ukrayina-vtratila-pozitsiyu-u-prognozakh-bukmekeriv-na-yevrobachennya-2019

Україна втратила позицію у прогнозах букмекерів на Євробачення-2019

 • 11119 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Україна впала на одну позицію у прогнозах букмекерів на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2019" на фоні ситуації з обранням представника для представлення країни у Тель-Авіві після відмови від цього переможниці нацвідбору співачки MARUV. Про це УНН повідомляє з посиланням на наведені букмекерські дані на сайті Еurovisionworld.

Наразі Україна перебуває на 5-ій сходинці серед потенційних переможців конкурсу. Шанси на перемогу оцінюються у 4%.

Ще два дні тому Україна обіймала 4-у позицію. За цей час у Києві почали визначатися з тим, хто поїде на "Євробачення-2019" після того, як від цього відмовилися переможниця - MARUV - та уже троє інших фіналістів нацвідбору - Freedom jazz, KAZKA та Brunettes Shoot Blondes.

Перша позиція у рейтингу - досі за росіянином Сергієм Лазарєвим - 15% на перемогу. Швеція - друга з 9%, третя - Італія з 7%.

Україна ж поступилася місцем Нідерландам, які утримують четверту сходинку з 4% на успіх.

П'ята - Норвегія з 3% на перемогу.

Додамо, у фіналі українського нацвідбору, окрім чотирьох виконавців, які відмовилися представляти Україну на "Євробаченні-2019", змагалися ще YUKO та дует ANNA MARIA. Навколо останнього за кілька днів до фіналу розгорівся сканадал стосовно позиції щодо Криму. Міністр культури Євген Нищук тоді заявив, що Україну не можуть представляти артисти, які не усвідомлюють анексію Криму.

Українські Національні Новини

Культура