ukrayina-povernula-sche-odnu-ditinu-z-okupovanoyi-teritoriyi

Україна повернула ще одну дитину з окупованої території

 • 457701 переглядiв

Деталі

На початку серпня на гарячу лінію Мінреінтеграції звернулася жінка, яка повідомила, що на тимчасово окупованій частині Херсонщини мешкає 14-річний хлопчик Іван. Після смерті бабусі, яка ним опікувалася, його збиралися оформити в дитячий будинок на ТОТ.

Взяти опіку над хлопцем зголосилася сім’я внутрішньо переміщених осіб із ТОТ Херсонщини, яка наразі проживає у Київській області. Вони знали Івана ще до переїзду, але самі не могли забрати його з окупованої території.

Весь процес повернення тривав 22 дні. Наразі хлопець перебуває серед своїх. До справи долучилися Мінреінтеграції й «Українська мережа за права дитини».

Додамо

Якщо ви стали свідком незаконного переміщення дітей на тимчасово окуповану територію або територію рф, обов’язково повідомте про це профільному фахівцю Мінреінтеграції Наталії Ємець за телефоном: (050) 562-03-13. Також можна зателефонувати на гарячу лінію Національного інформаційного бюро 16-48.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росіяни продовжують вивозити дітей з окупованих територій до "таборів", де промивають мозок - мер Мелітополя

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Україна повернула ще одну дитину з окупованої території

     • 457701 переглядiв

    росіяни обстріляли центр Херсона: одна жінка загинула

     • 562885 переглядiв

    курський аеродром вночі атакували контррозвідники СБУ

     • 6451843 переглядiв