ukenru
ukrayina-pidtverdila-svoyu-uchast-u-dityachomu-yevrobachenni-2018

Україна підтвердила свою участь у "Дитячому Євробаченні-2018"

 • 11442 переглядiв

КИЇВ. 2 серпня. УНН. Україна досі не знайшла кошти на участь у цьогорічному "Дитячому Євробаченні", але уже підтвердила свою участь у конкурсі. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу НСТУ.

Попри тотальне недофінансування компанії, Національна суспільна телерадіокомпанія України проведе національний відбір для участі України у Дитячому пісенному конкурсі "Євробачення-2018", що правда відбірковий етап відбудеться online для того, щоб мінімізувати витрати.

Разом із тим, проблема сплати річних членських внесків до ЄМС та обов’язкового внеску за участь у Дитячому пісенному конкурсі "Євробачення-2018" залишається відкритою. Так само поки немає коштів для забезпечення участі української делегації на міжнародному етапі конкурсу.

Станом на 2 серпня Європейська мовна спілка вже підтвердила участь України в конкурсі на основі зобов’язання НСТУ сплатити необхідні внески восени.

Таким чином Україна стала двадцятою країною, що братиме участь у міжнародному пісенному конкурсі.

Як повідомлялося раніше, Національна суспільна телерадіокомпанія України як член Європейської мовної спілки щороку забезпечує участь України в "Дитячому Євробаченні", проте цьогоріч через критичне недофінансування Суспільного мовника представник від України не зможе взяти участь у міжнародному пісенному конкурсі.

Українські Національні Новини

Політика