ukrainska-rozvidka-znyshchyla-tsili-v-rosii-dronamy-bober

Українська розвідка знищила цілі в Росії дронами "Бобер"

 • 11933 переглядiв

ГУР МО України повідомило про успішні атаки на російські цілі за допомогою дронів-камікадзе UJ-26 "Бобер". Серед уражених об'єктів - літак А-50, винищувач Су-57 та РЛС "Воронеж".

Українська розвідка за допомогою дронів знищила низку цілей у Росії. Зокрема за допомогою безпілотників "Бобер". Про це повідомили в ГУР МО України, передає УНН.

Деталі

"А-50 в Таганрозі, СУ-57, та гордість Путіна - РЛС "Воронеж". Усіх їх об’єднує одне: останнє, що вони бачили перед виходом з ладу - бобрів", - написали в ГУР.

У відомстві розповіли, що застосували для ударів по цілях у Росії дрони-камікадзе UJ-26 "Бобер". Які у руках бійців української розвідки вже понад рік успішно "кошмарять" ворога на його ж території.

Український дрон "Бобер" - це ударний безпілотний літальний апарат, розроблений для виконання різних військових завдань, зокрема для ударів по важливих цілях в тилу противника. Він призначений для проведення розвідувальних операцій, коригування вогню артилерії та нанесення ударів по наземних об'єктах.

"Бобер" активно використовують у військових діях в Україні, зокрема в контексті боротьби з російською агресією. Цей дрон є частиною нової генерації українських безпілотників, що значно підвищує можливості ЗСУ в війні.

У росії підірвали окупантів, причетних до катівень на окупованих територіях України: у ГУР розповіли деталі операції12.09.24, 16:12

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Українська розвідка знищила цілі в Росії дронами "Бобер"

     • 11933 переглядiв

    Зеленський зустрівся з керівництвом парламенту Данії

     • 10878 переглядiв

    Кількість загиблих від обстрілу Борової зросла до трьох

     • 13430 переглядiв

    Гарріс випереджає Трампа на 5% після успішних дебатів

     • 16586 переглядiв

    Єнс Столтенберг очолить Мюнхенську безпекову конференцію

     • 20293 переглядiв