ukraini-potribna-ppo-umierov-rozpoviv-partneram-yak-rf-vidmovylas-vid-kabiv-pislia-vtraty-trokh-su-34-za-den

Україні потрібна ППО: Умєров розповів партнерам, як рф відмовилась від КАБів після втрати трьох Су-34 за день

 • 77020 переглядiв

Під час засідання Контактної групи з питань оборони України міністр оборони України Рустем Умеров розповів, що коли українські системи ППО збили три російські бомбардувальники за день, росія припинила застосування авіабомб на одній з найгарячіших ділянок фронту на понад 11 тижнів.

Під час засідання Контактної групи з питань оборони України Рустем Умєров (група Рамштайн) міністр оборони України надав міжнародним партнерам наочний приклад того, як системи ППО впливають на ситуацію на полі бою. про це пише УНН з посиланням на виступ Умєрова на Рамштайні.

Деталі 

Умєров розповів партнерам, що на передовій росія постійно використовувала авіабомби проти Сил оборони. Проте, коли ЗСУ за добу ліквідували три російські винищувачі, рф стала менше використовувати ФАБи.

На одній з найгарячіших ділянок фронту, російські літаки скидали від 5 до 60 КАБів на добу. Ситуація змінилася, коли за один день українські засоби ППО збили три ворожі бомбардувальники. Вони зробили це завдяки наданій вами військовій допомозі. На той момент російські бомбардування припинилися. Більш ніж на 11 тижнів

- розповів Умєров. 

Міністр оборони наголосив, що як тільки Київ отримає необхідні системи ППО, то Сили оборони зможуть стримати ворога та звільнити території.

Доповнення

Окрім того, Умєров пояснив, що більшість успіхів росії на полі бою досягаються завдяки численній перевазі, зокрема у повітрі.

Внаслідок переваги в повітрі та артилерії росіяни знищили Авдіївку. Вони зробили це ціною величезних людських витрат, не отримавши жодних стратегічних переваг

- заявив міністр оборони України. 

Нагадаємо

Взимку, 29 лютого, сили оборони України за добу збили одразу три російські винищувачі. Зазначається, що всі ліквідовані Су-34 були збити силами ППО на Східному напрямку. 

Популярні

Новини по темі

За минулу добу ворог обстріляв Донеччину близько 1700 разів

 • 57508 переглядiв

Атака рф на Харків: в ДСНС показали наслідки

 • 30078 переглядiв