ukraina-zatsikavlena-v-rozmishchenni-vyrobnytstva-providnykh-yaponskykh-kompanii-na-svoii-terytorii-shmyhal

Україна зацікавлена в розміщенні виробництва провідних японських компаній на своїй території - Шмигаль

 • 101579 переглядiв

Україна прагне розмістити у себе виробництва провідних японських компаній, прагнучи зміцнити економічні зв'язки з Японією, про що говорили прем'єр-міністр Шмигаль та міністр закордонних справ Камікава.

Україна зацікавлена в зміцненні економічних відносин з Японією. Зокрема в розміщенні виробництва провідних японських компаній в Україні. Це заявив прем’єр міністр України Денис Шмигаль на зустрічі з міністеркою закордонних справ Японії Йоко Камікавою, передає УНН.

Продовжуємо зміцнювати торговельні відносини та зв’язки між українським і японським бізнесами. Ми провели зустрічі вже з двома бізнес-делегаціями з Японії й зацікавлені в розміщенні в Україні виробництва провідних японських компаній. Розраховуємо, що на Конференції відновлення в Токіо наступного місяця матимемо практичні результати

- відзначив Денис Шмигаль.

Деталі

Зі свого боку Йоко Камікава підтвердила, що її країна готує для підписання низку важливих документів. Водночас сторони наголосили, що спільним завданням є залучення якнайбільшої кількості приватних японських компаній до відбудови України.

Також на зустрічі міністри зосередили увагу на питаннях підтримки Формули миру , реалізації реформ, співпраці у сфері інфраструктури, цифровій та атомній галузях та підготовки до Конференції відновлення в Токіо. 

Нагадаємо

Японія виділить Україні 4,5 млрд доларів. Кошти підуть, зокрема, на відновлення держави від російської агресії.

Візит глави МЗС Японії до Києва: Японія пообіцяла продовжувати підтримку України07.01.24, 14:47

Ганна Оніщенко

Економіка

    Популярні

    Новини по темі